Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ze is de benjamin en vlaggendraagster van olympisch TeamNL, maar bovenal een zeer talentvolle skateboardster die Nederland onder andere gaat vertegenwoordigen op de Spelen. We hebben het over niemand minder dan Keet Oldenbeuving.

In deze video geeft Keet een inkijkje hoe haar leven er voor een dag uitziet en hierbij wordt ze vergezeld door niemand minder dan TeamNL snowboarder Niek van der Velden.